Veelgestelde vragen

Waar wordt Cocio geproduceerd?

Al sinds 2 januari 1951 in Denemarken. In de stad Esbjerg om precies te zijn. Daar vullen we inmiddels al 800 duizend blikken en flesjes per dag!

Wat is het geheim van Cocio?

Cocio wordt al sinds 1951 van maar 3 puur natuurlijke ingrediënten gemaakt: verse melk, cacoa en suiker! Niet verder vertellen.

Wat zit er niet in Cocio?

Geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Geen energyboost of superpowers. Geen chemische rommel en geen gedoe.

En suiker?

Precies genoeg om Cocio lekker te laten smaken: 10g / 100g in een Cocio Classic en Cocio Dark.
En vet?
Iets maar niet veel: 2% vet in Cocio Classic en maar 1.6% vet in onze Cocio Dark.

En waar worden die verkocht?

Inmiddels al in 5 landen. Denemarken, Zweden, Noorwegen, Engeland en nu dus ook in Nederland! Proeven? Ontdek hier waar je Cocio kan vinden bij jou in de buurt.

Waar komen die 3 ingrediënten vandaan?

De verse melk van echte Deense koeien. Onze duurzame UTZ gecertificeerde cacao komt uit Afrika. Voornamelijk uit Ivoorkust. En de meeste suiker uit Denemarken.

Waarom wordt Cocio eigenlijk gesteriliseerd?

Cocio wordt in de fles ongeveer 20 minuten gekookt. Zodat je puur natuurlijk zonder toevoegingen, nog lekker lang kan genieten van onze heerlijke smaak.

Waarom duurzame cacao?

Tja, waarom niet? Zo ondersteunen we samen de lange termijn ontwikkeling van cacaoboeren in Ivoorkust. Die dankzij het UTZ programma de inkomsten en levensomstandigheden van hun gezinnen kunnen verhogen dankzij goede voorlichting en onderwijs.

En de lege flessen?

Die kunnen, hup, gewoon in de glasbak. Dan worden ze 100% gerecycled en opnieuw gebruikt!